4 Verbazend makkelijke stoel-oefeningen om buikvet te verbranden

Wist jij dat er manieren zijn om je buik plat te krijgen door gebruik van een stoel? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch zijn er meerdere oefeningen die heel effectief zijn dankzij het gebruik van een simpele stoel.

Ben jij klaar om af te rekenen met ongewenst buikvet? In dit artikel zetten we de beste stoel-oefeningen voor je op een rij.

1. Knee Pull-ins
Dit is een krachtige oefening tegen buikvet. Ga op een stoel zitten met de ruggengraat recht en ontspannen schouders. Je handen kun je aan de zijkant van de stoel plaatsen ter hoogte van je heupen. Til je voeten op en breng je knieën richting je borst. Houdt deze positie 5 seconden vast en laat je benen dan weer zakken tot de begin positie.

Knee pull ins

2. Body raises
Om deze oefening goed uit te voeren ga je achter de stoel staan met je handen op je rug. Buig je knieën en buk zodat je handen naar de stoel wijzen zoals op de onderstaande foto. Daarna kom je weer terug naar de begin positie.

Body Raises

 


De Strakke Buik Bijbel: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.
3. Leg lifts
Deze oefening is zeer effectief en makkelijk uit te voeren. Ga recht op de stoel zitten met je armen op de rand van de stoel. Til je voet omhoog tot deze recht vooruit wijst zoals in de onderstaande foto. Blijf een paar seconde in deze positie en laat je been dan weer zakken. Doe vervolgens hetzelfde met je andere been.

Leg lifts

4. Stoel plank
Dit is een variatie op de normale plank. Neem de plank positie aan en leun met twee armen tegen de stoel. Het is belangrijk om de rug recht te houden en je armen gestrekt. Houdt deze positie 30 seconde vast en probeer het daarna steeds iets langer vol te houden.

stoel plank

Binnen 2 maanden een sixpack?

Wil jij nu eindelijk écht resultaat behalen? Bekijk dan eens de onderstaande link.

De eenvoudige methode helpt jou om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen door effectieve buikspieroefeningen te combineren met de juiste voeding en een werkbaar actieplan om dit thuis uit te voeren.


De Strakke Buik Bijbel: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

Het bericht 4 Verbazend makkelijke stoel-oefeningen om buikvet te verbranden verscheen eerst op Buikspierentraining.nl.