Cambridge Dieet – Zo val je makkelijk 15 kilo af per maand!

Het Cambridge dieet: Wil jij 15 kilo afvallen zonder honger gevoel? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bekijken we 2 populaire diëten en helpen we je van die ongewenste kilo’s af. 

Het cambridge dieet bestaat uit een vloeibaar dieet, dit is het grootste verschil met andere diëten waarin vooral het eetpatroon wordt veranderd.

Naar aanleiding van jouw gewicht en leeftijd eet en drink en eet je dagelijks een aantal cambridge dieet soepen, repen en pap. Deze maaltijden zijn exact voor jou samengesteld en bevatten alle voedingswaarden die je nodig hebt om de dag door te komen.

De originele formule van dit dieet is in de afgelopen jaren langzaam veranderd in een totaalvoeding welke tijdens het afvallen de normale maaltijden kan vervangen en toch zorgt voor een vol gevoel. De eiwitten in het cambridge dieet zijn gebaseerd op soja en wei.

Het cambridge dieet heeft 2 variaties

 1. Het dieet vervangt alle huidige maaltijden. Je eet en drinkt dus alleen cambridge formule zonder je eigen maaltijden toe te voegen. Dit is tevens de meest voorkomende manier.
 2. Je varieert het cambridge eetpatroon met je eigen, gezonde voeding. Hierbij let je er op dat je niet over de grens van het maximaal aantal calorieën heen gaat en kun je nog gewoon zelf maaltijden bereiden. Voor sommige mensen is dit een uitkomst omdat je bijvoorbeeld niet alleen vloeibaar voedsel wilt drinken.

Waarom is het Cambridge Dieet effectief?

Het cambridge dieet is volledig gericht op een exacte inname van alle dagelijkse voedingswaarde. Omdat je dagelijks een bepaalde hoeveelheid energie nodig heeft zal je lichaam nu het lichaamsvet gaan gebruiken om aan deze energie te voldoen. Op deze manier begint het lichaam dus vet te verbanden. Normaal gesproken gebruikt je lichaam hiervoor eiwitten en koolhydraten en blijft het vet zitten.

Zodra je een aantal dagen bent begonnen aan dit dieet merk je dat het lichaam je vet voorraad wilt gebruiken om energie aan te maken, tijdens de eerste week zul je dus even moeten afzien, je verbruikt dan de laatste koolhydraten. Je lichaam gebruikt nu alleen lichaamsvet en dit merk je op de weegschaal. Na dag 5 zul je veel minder last hebben van honger en wordt het cambridge dieet een stuk fijner.

Je lichaam heeft dagelijks voldoende water nodig. Normaal gesproken komt een groot gedeelte hiervan uit je voeding. Je kunt dit gemakkelijk compenseren door dagelijks veel water te drinken. In het cambridge dieet staat precies uitgelegd hoeveel water jij dagelijks nodig hebt om je doelen te bereiken. Je kunt dit natuurlijk afwisselen met gezonde drankjes, sappen en thee.

Inhoud van het Cambridge Dieet

Een bekend onderdeel van het cambridge dieet zijn de grote variatie aan shakes en drankjes. Deze zijn verkrijgbaar in ieder pakket en in veel verschillende smaken zoals aardbei, banaan, mango en butterscotch. Naast een grote hoeveelheid shakes zijn er ook nog de bekende soepen zoals groente, kip en tomaat. Elke shake of soep zit vol met de goede ingrediënten welke optimaal gekozen zijn om lichaamsvet te verbranden.

De shakes en soepen bevatten gemiddeld tussen de 30 en 100 calorieën. Als je door op deze manier niet aan het aantal calorieën per dag komt dan kun je er uiteraard voor kiezen om dit aan te vullen met overige maaltijden. Dit dienen dan wel gezonde en magere maaltijden te zijn.

Sporten niet verplicht

Naast het dieet kun je natuurlijk ook nog sporten, Let er nu wel op dat je dagelijks een laag aantal calorieën eet waardoor je misschien minder energie hebt. Als je een intensieve training wilt doen zul je het aantal calorieen dus iets moeten opschroeven. Zonder sporten is ook het gewenste resultaat te behalen.

Voordelen Cambridge Dieet

 • Bewezen formule. Veel mensen kennen dit dieet dus er zijn genoeg ervaringen te vinden.
 • Het cambridge dieet is geschikt voor diabetici en mensen met een hogere bloeddruk.
 • Je hoeft niet óók nog te sporten.

Nadelen Cambridge Dieet

 • Dit dieet is gebaseerd op een laag aantal calorieën per dag terwijl dit niet perse nodig is om af te vallen. Je kunt je suf of hongerig voelen.
 • Het cambridge dieet is best duur. Per week ben je ongeveer €40 kwijt. Daarnaast betaal je ook eenmalige kosten voor een consulent. Er zijn veel goedkopere alternatieven zoals onder aan dit artikel.
 • Tijdens het cambridge dieet eet je voornamelijk repen, shakes, soep en pap voor een bepaalde tijd.
 • Dit dieet is nu behoorlijk populair, andere dieten doen het al jaren heel goed!

Conclusie

Het cambridge dieet is een goede manier om een aantal kilo kwijt te raken, echter zijn er zeker ook hele goede alternatieven. Voor circa €40 per week is het dieet wel aan de prijzige kant als je het vergelijkt met onderstaand dieet. Gelukkig zijn er ook dieten waarbij je dagelijks meer kan eten en geen honger hoeft te lijden.

Kortom, het cambridge dieet is een goede manier om snel een aantal kilo af te vallen. Als je evenveel wilt afvallen en toch lekker blijven eten dan zijn er ook goede alternatieven!

Dit is het favoriete dieet van onze bezoekers (Goed voor 10-15+ kilo per maand)!

Het dieet dat de afgelopen 3 jaar heel goed is beoordeeld is door meerdere afslank autooriteiten, personal trainers en sportscholen is het Slanker Leven Plan van Vitadis. In 2015 is dit zelf het nummer 1 dieet van Nederland!

In 2014 en 2015 zijn er meer dan 40.000 Nederlanders succesvol afgevallen dankzij het Slanker Leven Plan. Met een gemiddelde van 15 kilo gewichtverlies per maand is het ook niet zo gek dat dit dieet zo populair is geworden. Een groot voordeel vinden wij dat dit dieet dagelijks meer dan 6 heerlijke eetmomenten heeft zodat je gewoon door kan eten. Tijdens een cambridge dieet zijn de eetmomenten een stuk minder en zul je misschien vaker honger hebben.

Ben jij klaar om:

 1. – 15+ Kilo per maand af te vallen
 2. – Een betaalbaar dieet te volgen
 3. – Af te vallen zonder te sporten
 4. – Meer zelfvertrouwen te krijgen
 5. – Zonder honger af te vallen
 6. – Makkelijker af te vallen

Dan zal dit dieet jou zeker helpen om dit te bereiken. We krijgen heel veel goede ervaringen te horen over Vitadis en zijn zelf enorm enthousiast over dit dieet.

Toen wij voor het eerst hoorde over Vitadis vroegen we ons af waarom dit dieet zo’n succes is. In een normaal dieet moet je het hele eetpatroon aanpassen om van de ongewenste kilo’s af te komen. Dit helpt misschien wel, maar is het wel vol te houden? Het antwoord is nee. 95% van de mensen houden het daarom niet vol om blijven gewicht te verliezen. In het Vitadis dieet kun je gewoon blijven eten waardoor je het veel makkelijker volhoudt, daarnaast helpen ze je om niet bij de 95% te horen.

Het Vitadis is een goede, betaalbare oplossing als je echt van die overtollige kilo’s af wilt.

Bekijk het Vitadis Slanker Leven Plan

In dit programma zitten snacks, maaltijden en ruim 40 eetmomenten. Al met al is het een complete oplossing en alle ingrediënten zijn van de beste kwaliteit.

cambridge dieet

Speciaal voor de bezoekers van Buikspierentraining.nl mogen wij het dieet van Vitadis met een grote korting weggeven. Zo kun jij voor een lage prijs proberen en de eerste 20 tot 35 kilo kwijtraken.

Klik hier voor 60% korting>

Dit is een tijdelijke actie. Op de site van Vitadis staat vermeld hoe lang de actie geldig is.

Hoe bevalt het Vitadis dieet bij jou? We horen graag hoeveel kilo jij al bent afgevallen, laat het hier onder weten en deel dit bericht!

Het bericht Cambridge Dieet – Zo val je makkelijk 15 kilo af per maand! verscheen eerst op Buikspierentraining.nl.