Koolhydraat arm dieet

Misverstanden over koolhydraat arm

Veelal wordt het koolhydraat arm dieet op de zelfde lijn gezet als geen koolhydraten gebruiken in de voeding. Anderen zien het koolhydraat arm diëten alsof het volstaat om maar heel af en toe koolhydraten te eten.

Dergelijke opvattingen zijn dan ook vaak de oorzaak van eetstoornissen, jo-jo effecten en mislukte dieet pogingen. Een beter begrip van de term koolhydraat arm dieet is dan ook de basis tot welslagen van jouw dieet.

Koolhydraten zijn naast eiwitten en gezonde vetten onontbeerlijk in een gezonde voeding. Te weinig koolhydraten kan even nefast zijn als teveel. Een koolhydraat arm dieet betekend dan ook het kiezen van die koolhydraten welke een gunstige invloed hebben op ons gestel.

Het is cruciaal voor het welslagen van jou dieet, te weten welke koolhydraten goed voor je zijn en welke een negatieve invloed zullen hebben op het resultaat.

Waar vindt je wat mag en wat niet kan?

Zelf experimenteren zou kunnen, maar weet dan wel dat experimenteren lang kan duren en zeker geen formule is op succes. Wat als al dat experimenteren al gedaan was voor jou en je meteen een goed werkend plan zou hebben.

Dat kan wel degelijk!

Met het “Koolydraatarm 50 Dagen Programma” van Niels Bosman kan je meteen aan de slag. Hij biedt je alle ingrediënten aan om op een gezonde manier jouw ideale figuur en gewicht terug te krijgen.

Het “Koolydraatarm 50 Dagen Programma” geeft je:

  • Richtlijnen en adviezen voor afvallen zonder sporten.
  • Waarom brood eten mag
  • Hoe u minder honger gevoel hebt
  • Gemakkelijke recepten
  • Gemakkelijk aan te passen voor het gezin

Deze echt volledige gids is dan ook een aanrader.

  1. Meer energie in je leven
  2. Geen opgeblazen gevoel
  3. Geen after diner dips
  4. Afkikken van suikerverslaving
  5. en niet in de laatste plaats: het smaakt beter!

Je kunt het “Koolydraatarm 50 Dagen Programma” vinden via onderstaande link/

Klik Hier voor Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma